23 Ekim 2014 Perşembe

                                       SİCCİN : İZLENMELİ              

  Geçen haftasonu ne filmine gitsem diye düşünürken Siccin ' i görmem hemen karar vermemi sağladı . Film 3 harflileri değil büyüyü konu alıyor . Filmin başlangıcında iki kadın büyücüye gidiyorlar , teyzesinin oğluyla evlenecekler mi diye baktırmaya giden kız Öznur filmde her kötülüğün başı . Büyü yapan adam boşver helal olmayacak o sana dese de kadın hırs yapacak olmalı ki 12 sene sonrasında teyzesinin oğlunu Kudret ' i ayartmış ve de ona hamile olduğunu söylüyor . Adamla tartışmaları sonrasında kız düşüyor ve bebeği düşüyor . Kız da adama büyü yaptırıyor . Filmde büyü için yapılan şeyler yuh dedirtti bana . Domuz kesme , mezardan adam çıkarma , garip garip hareketler ...


  Büyü için Kudret ' in eşinin saçını ve kişisel şeylerini alan Öznur , yanlışlık yaptı . Ve de Kudret ' in çocuğuna ait bir şeyi de alıyor . Büyü aynı kandan herkese illet edecek bir büyü . Öznur bilse de inat ve aşk uğruna herkesi öldürmeye hazır . Evde önce anneanne olan yaşlı kadın kendini öldürüyor ( yatalaktı ) . Daha sonra Kudret ' in eşi intihar etmeye çalışıyor deliriyor . Filmde en çok korktuğum sahnelerden biri de kadının ölen annesini tuvalete ekmek doğrarken görmesi ve tuvaletten pislik yemesiydi .      


   Filmin sonunda herkes öldü . Kız bile .Öznur da akraba olduğu için o da çarpıldı ve öldü . Çarpılma sahnesi ibret vericidir . Büyüyü Öznur yapmasına rağmen kendi ölümüne neden oldu .  Ama neler oldu bence izleyin tadı daha iyi çıkar . Kesinlikle tavsiye ediyorum , vizyondayken gidin izleyin derim .    

 ÖZNUR

 KUDRET ' İN KIZI VE YAŞLI KADIN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.